Salou – Hospitalet de l’Infant

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 27

L’itinerari d’aquesta nova etapa que és entre Salou i l’Hospitalet de l’Infant, segueix sempre a primera línia de costa, tal com vàrem veure al final de l’etapa anterior. La costa continua en general molt plana, amb platges i passeigs gairebé de començament a final d’aquesta brillant etapa. Hi ha, però diferències significatives amb el primer tram, per una part, l’entorn és molt més variat amb trams urbanitzats i altres molt més naturals. També es passa vora de diferents càmpings, amb solitud, pau i tranquil·litat a l’hivern i molta gent a l’estiu. Per una altra part, s’ha de dir que el terreny per on caminem avui, també és variat, amb trams de passejos ben arranjats, altre de camí de ronda fixat i altres en què caldrà anar per la mateixa sorra de la platja. Amb tot, ja haurem fet un altre tram del Camí de la Mediterrània.

Itinerari previst:

Salou (10 m.), Avinguda d’Andorra (10 m), Monument a Jaume I, Passeig de les palmeres, Club Nàutic Salou, Passeig de Miramar, Cap de Sant Pere, Torre de l’Esquirol, Platja de l’Esquirol, Port de Cambrils, Cambrils (5 m), Desembocadura de la Riera de Montbrió, Desembocadura de la Riera de Riudecanyes, Punta Pixe-rota, Barranc de Rifà, Punta Porquerola, Estany Gelat, Mia-mi platja, Passeig Marítim de Platja Cristall, Desembocadura del Riu Llastres, i l’Hospitalet de l’Infant (5 m)

Punt de sortida: Salou
Punt d’arribada: Hospitalet de l’Infant
IBP index: 58
Durada total: 6h 58m
Temps efectiu: 5h 35m
Desnivell: 50 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 21 m
Distància: 23,9km
Track gps: Si
Mediterrània 27: Salou - L'Hospitalet de l'Infant
Mediterrània 27: Salou – L’Hospitalet de l’Infant

 

Mediterrània 27: Salou - L'Hospitalet de l'Infant
Mediterrània 27: Salou – L’Hospitalet de l’Infant

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 1.416 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *