Canet de Mar – Premià de Mar

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 18

Aquest projecte arrelat per aquestes costes i serralades, està adreçat a conèixer tot el litoral català, des del Coll de Balistes fins a les Cases d’Alcanar. M’havia descuidat de dir-vos, que aquesta etapa és molt similar a la que vàrem fer de Tossa de Mar a Canet de Mar, és a dir, a l’etapa anterior. Tot i això, té petites sorpreses en llocs determinats de pujar i baixar per camins de transhumància del Maresme. Ens trobarem amb un terreny pla i arreglat per cultiu, on apareixen alguns càmpings. Nosaltres seguirem amb el nostre camí sempre arran de l’aigua. Si el dia és molt calorós, trobarem diferents indrets on podrem banyar-nos. Durant l’itinerari d’avui, anirem admirant els diferents pobles i passejos mentre seguim el camí de la Mediterrània.

Itinerari previst:

Canet de Mar (6,9 m), Carrer Balmes, Carrer del Mar, Avinguda del Maresme, Camí ral del Cabaio, Carrer del Port, Passeig Josep Xifre, Passeig dels Pilots, Avinguda Platja Cassà, Arenys de Mar, Passeig de la Carretera, Camí ral de Canyadell, Passeig del Mar o Passeig de les Moreres, Caldes d’Estrac, Plaça de Barques, Passeig dels Anglesos, Passeig del Marqués de casa Riera, San Vicenç de Montal, Carrer de les Ànimes, Carrer dels Lladomers, Sant Andreu de Llavaneres, Passeig Marítim, Carretera de Madrid a França, Avinguda del Maresme, Avinguda del Callao, Mataró, Passeig Marítim, Avinguda del Port, Passeig de Marina, Avinguda de Cabrera, Avinguda del Maresme, Vilassar de Mar, Carrer del Canonge Almera, Carrer del Camí Ral, Carrer de Sant Pau, Carrer de San Jaume, Camí Ral, i Premià de Mar (10 m)

Punt de sortida: Canet de Mar
Punt d’arribada: Premià de Mar
IBP index: 55
Durada total: 6h 29m
Temps efectiu: 5h 11m
Desnivell: 9 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 83 m
Distància: 23,1km
Track gps: Si

Mapa etapa 18 Canet de Mar Premià de Mar

 

Perfil etapa 18 Canet de Mar Premià de Mar

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 1.027 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

Tancar