Etapa 25 de Torredembarra a Tarragona

Torredembarra – Tarragona

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 25

Tranquil·la etapa d’aproximació a Tarragona; el nostre front continua mantenint-se a la vora del mar, però amb vistes de vegades llunyanes sobre la costa tot aprofitant les parts altes del relleu. Hi ha una bona part (o més aviat una mica) de l’itinerari cobert de bosc del mediterrani, malgrat la proximitat a nuclis importants d’estiueig, de població i com sempre, de vies de comunicació. Avui concretament travessem els anomenats “Boscos de Tarragona”. Alguns dels punts d’interès són: El Fortí, El Castell de Tamariu, Punta de la Creueta, i La Cala Romana de Tarragona.
Ara, el temps va tirant endavant, i tot mirant el futur més proper, trobem més enriquidor tot allò que encara ens falta. De moment però, ja hem fet un tram més dels Camí de la Mediterrània.

Itinerari previst:

El Port de Torredembarra (15 m.), Punta de la Galera (5 m), Platja del Canyadell (5 m), Les Botigues del Mar (7 m), La Mora (50 m), Punta de la Creueta (35 m), Platja Llarga (5 m), El Morrot (10 m), Platja dels Capellans (5 m), Platja de la Savinosa (5 m), Platja de l’Arrabassada (5 m), i finalment Tarragona (30 m)

Punt de sortida: Torredembarra
Punt d’arribada: Tarragona
IBP index: 46
Durada total: 6h 18m
Temps efectiu: 4h 14m
Desnivell: 77 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 25m
Distància: km
Track gps: Si

Mapa etapa 25 entre Torredembarra i Tarragona

 

Perfil etapa 25 entre Torredembarra i Tarragona

 


 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 1.672 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *