Rocacorba

Rocacorba per Biert

Facebooktwittermail

Abans d’explicar la sortida vull remarcar que el Puigsou és més conegut amb el nom de Rocacorba.
Un cop a Canet d’Adri, continuem recte per la carretera. A partir d’aquí la carretera es fa més estreta i en pocs metres trobem un trencant a mà esquerra que ens indica Rocacorba. Ara s’acaba l’asfalt i entrem a una pista en bon estat. Trobem una bifurcació, a l’esquerra ens indica Rocacorba a peu, nosaltres continuem recte durant tres quilòmetres més. Trobem una nova bifurcació i aparquem aquí. Recte aniríem a Biert i a la nostra esquerra tenim dos camins. El nostre és el primer, si ens hi fixem bé, el segon indica que és camí particular.
Anirem pujant per la pista principal deixant petites bifurcacions a una mà i altra. Poc després d’haver-nos situat al peu del penya-segat trobarem un senyal indicatiu que ens marca un petit sender per on pujarem directe al Santuari.
Després de visitar-lo, ens dirigim al cim del Puigsou per la carretera. El fet que al cim hi hagi antenes de televisió i ràdio impedeix que puguem arribar al cim pròpiament dit. A la baixada anirem seguint la carretera fins a arribar a una esplanada, aquí, girarem a la dreta i tot seguin pel peu dels penya-segats arribarem a l’encreuament on a la pujada hem deixat la pista principal. Des d’aquest punt tornarem al cotxe pel mateix camí pel qual hem pujat.

Dades de l’excursió

Situació geogràfica: Girona/Costa Brava
Punt de sortida: Canet d’Adri
Durada total: 2h 12m
Desnivell: 581 m
Alçada mínima: 425 m
Alçada màxima: 971 m
Distància: 10,3 Km
Track gps: Si
Waypoints gps: Si

Rocacorba
Rocacorba
(Visited 11.464 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *