Camí de ronda de Begur

Camí de ronda de Begur

Facebooktwittermail
Situació geogràfica: Girona – Costa Brava
Punt de sortida: Mas d’en Pinc
Durada total: 2h
Desnivell: 712 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 205 m
Distància: 10.1 km
Track gps: Si

Aparquem el cotxe al costat de l’entrada del mas d’en Pinc i aquí mateix ja veiem uns senyals indicatius.

Seguirem recte el carrer asfaltat en baixada. En pocs metres trobem un trencant a la dreta, però nosaltres seguim recte el carrer asfaltat fins que es convertirà en una pista forestal en pujada. En tot moment seguim les marques i els senyals de sender local.

Arribarem a una antiga pedrera i en aquest punt, ens anirem endinsant al bosc. La pista aviat es convertirà en un corriol. Arribarem a una cruïlla sense senyals (almenys quant hi vaig passar jo no en vaig veure cap) si seguíssim recte, el corriol segueix en forta baixada, nosaltres girem a la dreta i aviat arribarem a un carrer asfaltat on trobarem un senyal indicatiu, a la dreta ens arribarem al mirador de la Creu. A partir d’aquí està molt ben senyalitzat amb senyals indicatius a cada cruïlla.

Del mirador de la Creu, ens dirigirem cap a la reserva marina de Ses Negres i després cap a la cala d’Aiguafreda on podem aprofitar per fer una remullada si és l’estiu o simplement per relaxar-nos a una cala molt tranquil·la la resta de l’any.

Anem seguint els senyals que ens conduiran al paratge d’Es Quinze. Aquest lloc l’he trobat molt abandonat; si fos més ben cuidat, seria un lloc preciós.

Ja som molt a prop del final i seguint els senyals arribarem en pocs metres al punt inicial.

Camí de ronda de Begur
Camí de ronda de Begur
(Visited 4.427 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *