Santuari dels Àngels

Santuari dels Àngels (Puig Alt)

Facebooktwittermail

per Sant Daniel

Situació geogràfica: Girona – Costa Brava
Punt de sortida: Monestir de Sant Daniel.
Durada total: 3 h 30 m
Desnivell a/t: 615 metres
Alçada mínima: 77 metres
Alçada màxima: 486 metres
Distància a/t: 16 Km
Track gps: Si

Es pot començar la sortida des de qualsevol punt de Girona, però per posar un punt, proposo des del costat del Monestir de Sant Daniel, a la cruïlla entre els carrers Sant Daniel i Carrer Monges. També veurem que hi ha un restaurant que es diu “El cul del món” on si arribem d’hora, podrem aparcar. Seguim recte sempre pel carrer Sant Daniel. Aviat comencem a trobar marques de color blanc i groc i algun rètol indicatiu que ens marca la direcció a seguir.
Una mica abans de travessar l’N-II ens trobem una cruïlla, on les marques blanques i grogues segueixen recte i un gran rètol indica els Àngels a la dreta, així doncs nosaltres girem a la dreta i a partir d’ara, trobarem marques blanques que si les anem seguint, ens portaran fins al cim.
Uns altres senyals que trobem molt sovint, són unes de ciment on hi ha dibuixat una persona que camina. Algun cop, aquest senyal també el trobem sobre un tall de fusta.
Travessem l’N-II per un túnel on hi ha un rètol que posa “Camí dels Àngels”.
Anem pujant, sempre seguin alguna de les marques abans esmentades.
Aviat trobarem la carretera que també puja fins al santuari. A partir d’aquest punt, haurem d’extremar la precaució, doncs, tot i que no hem de caminar per la carretera, ja que gairebé sempre hi ha un camí paral·lel, sí que travessarem unes quantes vegades la carretera i, hi ha qui no va precisament a poc a poc.
Ja cap al final, el corriol desemboca a una pista ampla que bé de Juià. Davant nostre, hi ha el Santuari a l’altre costat de la Vall. Girem a la dreta i seguim uns metres aquesta pista ampla fins que trobem noves marques blanques que ens la faran deixar.
Sense cap problema acabem d’arribar al cim del Puig Alt o més conegut com a muntanya dels Àngels.
Per tornar ho farem pel mateix camí.

Camí dels Àngels
Camí dels Àngels
(Visited 8.205 times, 2 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *