Pont penjant dels Carcaixells.

Carcaixells d’en Cama i el Montclar

Facebooktwittermail
Situació geogràfica: Girona/Costa Brava
Punt de sortida: Can Llaurador
Durada total: 2h 45m
Desnivell: 750 m
Alçada mínima: 43 m
Alçada màxima: 408 m
Distància: 12 Km.
Track gps: Si

A Can Llaurador hi ha la bifurcació entre el GR-92 i el PR-C 102. Aparquem aquí i seguim el PR-C 102.
En poca estona trobarem el menhir de Can Llaurador. Anem seguint, trobarem dues cruïlles molt juntes una de l’altre, les saltem i anem seguint endavant fins a trobar una altra cruïlla amb un senyal indicatiu. Aquí deixem el PR-C 102 i agafem el sender local. Surt un corriol a l’esquerra, l’agafem i ens portarà fins a la Capella. En aquest punt comença la grimpada als Carcaixells. Després de les primeres grimpades, trobem el pont penjant.
En arribar al pas de la Canaleta trobem un encreuament on els dos camins tenen senyals de sender local. Ara seguim recte per arribar-nos fins al cim del Montclar, però després haurem de retornar fins aquest punt per dirigir-nos als Carcaixells Inferiors.
Així doncs, ara anem seguint els senyals que ens portaran fins al cim. Hi ha una bona vista del sud del Baix Empordà. Un com hàgim gaudit del cim, tornarem al pas de la Canaleta i ara agafarem el camí de baixada fins a un altre encreuament on els dos camins també tenen senyals de sender local. Els dos camins ens porten a tornar a enllaçar amb el PR-C 102. El de l’esquerra va baixant i passa per la font d’en Cama i a la dreta ens dirigim als Carcaixells inferiors on farem unes quantes grimpades més. Nosaltres escollim el de la dreta. Després de les grimpades corresponents, trobem una forta baixada i aviat arribarem un altre cop al PR-C 102. Ara anem cap a l’esquerra fins a arribar un altre cop a can Llaurador.

Els Carcaixells d'en Cama i el Montclar
Els Carcaixells d’en Cama i el Montclar
(Visited 4.048 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *