Montserrat

Montserrat

Facebooktwittermail

El recorregut d’avui per la muntanya de Montserrat és de molt mal explicar a causa de la composició del terreny. Per tant no faré una explicació detallada, sinó que diré els llocs per on vam passar.
Sortim de can Maçana i ens dirigim cap a la Portella. Aquí en lloc de tirar cap al refugi, anirem cap als peus de la Saca Gran i cap al Portell Estret. Aquí vàrem agafar el camí de l’esquerra i cap al coll de Porc i seguidament cap al Coll del Miracle, el coll de les Comes i fins al Bassal dels Avellaners. Poc després d’aquest punt, vàrem seguir el corriol de l’esquerra fins a pujar a la Miranda dels Ecos. Per baixar d’aquí, agafàrem el camí que passa pel costat de la Salamandra i direcció la Font de la Cadireta i fins al coll del Portell del Migdia.
Aquí baixarem per la canal fins a trobar el Gr-172. A mitja baixada a mà esquerra hi ha la Font de la Llum. Un com trobem el Gr, girem a l’esquerra i l’anem seguint fins a arribar un altre cop al coll de Can Maçana on tenim el cotxe.
El track adjunt a aquesta plana ha sigut traçat sobre mapa a mode informatiu i orientatiu per tant pot presentar algun error sobre el terreny. També les dades de distància i desnivell són aproximades.

Dades de l’excursió

Situació geogràfica: Catalunya Central
Punt de sortida: Coll de Can Maçana
Durada total: 5h 45m
Desnivell: 1040 m (aprox.)
Alçada mínima: 709 m
Alçada màxima: 1130 m
Distància: 12,9 km. (aprox)
Track gps: Si
Waypoints gps: Si

Montserrat
Montserrat
(Visited 950 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *