Iniciant el camí cap a Torredembarra

Coma-ruga – Torredembarra

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 24

Sortim del poble de Coma-ruga o Sant Vicent de Calders, fent via per un camí ample, tot fent xap xap a dins l’aigua, mentre seguim comprovant que amb l’acció de caminar, s’arriba a tot arreu. Avui, ho fem fins a la població de Torredembarra; quan arribem més o menys al final de la platja d’aquesta població, concretament fins on les onades del mar trenquen al costat del magnífic port. Aquí sí que hi farem una llarga parada. És un bon moment per obrir la motxilla per treure el banyador i prendre un bon bany. Un cop lliures de tot allò que ens destorba, anirem més o menys cap a l’aigua si més no, per passar-hi una bona estona, que de ben segur serà agradable i esplèndida tenint en compte la calor que fa avui.
Ara, un cop el temps hagi passat, anirem recollint els nostres vestits o pantalons, i anirem omplint de nou la motxilla. És hora de tornar a l’autobús i acomiadar Torredembarra fins al pròxim dia que hi tornem per fer un nou tram dels Camins de la Mediterrània.

Itinerari previst:

Coma-ruga (10 m.), la Platja d’en Francàs (1 m.), el Roc de Sant Gaietà (10 m.), la Punta de la Guineu (5 m.), la Barquera (10 m.), el Port Romà (1 m.), Creixell (10 m.), la Marina (1 m.), Clarà (10 m.), la Platja de Torredembarra (1 m.), i el Port de Torredembarra (5 m.)

Punt de sortida: Coma-ruga
Punt d’arribada: Torredembarra
IBP index: 30
Durada total: 3h 23m
Temps efectiu: 2h 58m
Desnivell: 25 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 17 m
Distància: 12 km
Track gps: Si

Mapa etapa 24 entre Coma-ruga i Torredembarra

 

Perfil etapa 24 entre Coma-ruga i Torredembarra

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 1.699 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *