Cadaqués

Cap de Creus – Port Lligat – Cadaqués

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 6

Iniciem aquesta nova etapa al Cap de Creus on admirarem de nou la bellesa d’aquest indret tan captivador. Aquí hi trobem també els senyals que indiquen el final del GR1, per altra banda també les del saludable camí de Sant Jaume i com no, el que farem nosaltres tot admirant per sobre de tot, l’esplendor del nou dia.
Iniciarem la caminada seguint l’itinerari pedestre número 15 fins a cala Fredosa, aquí a la cala és on enllacarem amb el recorregut que ens durà cap a Cadaqués tot seguint el camí de ronda.
Seguirem sempre arran de costa però amb un puja i baixa constant. Això fa que en molts cops estiguem a certa altura.
Tot gaudint de l’entorn, arribarem a un altre punt preciós com és Port Lligat. Aquí si ens ve de gust, podrem aprofitar per visitar la casa-museu de Salvador Dalí.
Estem ja a pocs quilòmetres del final d’etapa a la platja de Cadaqués. Ens dirigim ara cap a la punta de s’Oliguera. Passarem per davant de l’illa de s’Arenella des d’on tindrem una fantàstica vista de Cadaqués.
Finalment arribarem a la platja gran de Cadaqués on posem punt final a la curta per interessant etapa d’avui.

Itinerari previst:
Far de Cap de Creus (82 m), Cova de S’Infern (5 m), Cala Fredosa, Cala Jugadora, Pont del Mal Pas, Platja de Ses Illetes, Sa Creu, Platja de Guillola, Turo d’en Morell, Es Jonquet, Puig de S’Alqueria, Costa dels Gats, Cau de sa Guineu, Port Lligat (5 m) , Casa d’en Dalí, Sant Baldiri, Es Moli, Punta des Vailent, Illa de Port Lligat o del correu, Passatge de Ses Boquelles, Costa de Fora, Punta de S’Olguera, Punta des Caiats, Punta des Bou Mari, Platja d’en Pere Fet, Platja del Racó, Platja d’Oliveres, Es Pianic, Es Poal, Platja Gran de Cadaquès.

Punt de sortida: Cap de Creus
Punt d’arribada: Cadaqués
IBP index: 33
Durada total: 5h 00m
Temps efectiu: 3h 35m
Desnivell: 80 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 83 m
Distància: 10,7 km
Track gps: Si

 

Mediterrania06-mapa

Mediterrania06-Perfil

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 6.623 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *