Del refugi d'Estany Llong al Colomina

Del refugi d’Estany Llong al Colomina

Facebooktwittermail

Carros de Foc etapa 5

Refugi de sortida: Estany Llong
Refugi d’arribada: Colomina
Temps efectiu: 4h 41m
Temps total: 5h 17m
Alçada màxima: 2577 m
Alçada mínima: 1985 m
Desnivell de pujada: 882 m
Desnivell de baixada: 474 m
Distància: 11,4 km
Track gps:

 

Ens hem despertat tots molt xafats encara de la jornada anterior i de tot el que portem acumulat.
Després d’esmorzar, agafem els trastos i ens dirigim cap al coll de Dellui.
Agafem la pista que puja cap a l’estany Llong i al cap d’un moment ja trobem un rètol a mà dreta que ens indica que hem de deixar la pista i girar a la dreta.
Agafem el corriol i anem pujant, primer voregem les Agulles de Dellui i seguidament ens endinsem a la vall del mateix nom. Una vall molt maca i que ens agafem amb tranquil·litat, ja que sembla que el temps avui aguanta bé. La pujada no se’ns ha fet massa dura i la vista des del coll és molt maca.
Hem anat baixant del coll tot deixant algun estany a banda i banda. Anem seguint sempre les fites que anem trobant. També en algun punt hem trobat estaques amb la punta de color groc.
Després de vorejar l’estany Tort, cap al final hem trobat un tram de via que hem anat seguint fins a trobar el GR11-20 que ens ha fet girar a l’esquerra i l’hem seguit fins a trobar el refugi de Colomina.
El refugi és tot de fusta i bastant maco. Uns moments després d’haver arribat al refugi s’ha emboirat tot i ja no hi ha hagut gens de visibilitat. La ruta d’avui ha sigut molt maca en general.
Hem passat la tarda jugant a cartes i matant el temps com hem pogut. És l’última nit de refugi i també l’últim dia que coincidim amb els quatre bascos, ja que ells demà es queden a dormir al Josep Maria Blanc.
Ens toca sopar a la mateixa taula que ells i també amb una parella de bascos que avui comencen la Carros. Així doncs, som 9 persones a la taula, 6 bascos (4 del voltant de Bilbao i la parella de Donostia) i nosaltres tres.
A les 7 hem sopat menjant un vol de sopa molt líquida amb pasta barrejada, una amanida d’enciam, vedella amb bolets i una mousse de xocolata de postres.
El dia de demà es preveu llarg i abans de les 10 ja anem cap al llit.


 

etapa5

(Visited 4.124 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *