Far de de S'Arnella - El Port de la Selva

Llançà – El Port de la Selva

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 4

Després de la introducció pels estreps costaners de la Serra de l’Albera en l’etapa anterior, qualificable sens dubte com la més forta excursió de totes les etapes que farem durant els Camins de la Mediterrània, el camí entra ara en un dels millors trams.
Del Port de Llançà fins a Cadaqués l’itinerari és variat, ja que es pot dividir perfectament en quatre trams amb característiques ben diferenciades; en aquesta etapa recorrerem el primer tram.
Entre el Port de Llançà i el Port de la Selva es camina sempre pel Camí de Ronda, també conegut com a Gr92. Avui per tant, seguirem en tot moment els senyals blancs i vermells d’aquest Gr. El camí està arranjat en tot el terme de Llançà, ampli i a primera línia de costa, que generalment, és escarpat en quasi tot el seu recorregut. Per finalitzar l’etapa, trobarem sorprenentment la bellesa captivadora de Port de la Selva, i de cara al nord de la població, l’immillorable i emblemàtic lloc que és l’espadat de Sant Pere de Rodes.

Itinerari:
Llançà (10 m), Port de Llançà (5 m), El Castellar (35 m), Platja de la Gola, (0 m.) Platja de les Carboneres, Platja de l’Embarril, Platja del Morer, Platja de les Titarolites, Punta de la Farella (10 m), Platja de la Farella, Platja de la Farella del Mig, Platja de les Tonyines, Platja del Molló, Platja de Cau de Llop, Punta Garrute, Cap de Vol, Platja d’en Vaques, Punta i Far de s’Arenella, Cala la Musclera, Els Guills, La Cadena, Platja Colomera, Platja Port de la Vall, Punta de Cap de Terra, Recó d’Audesa, Punta del Pi, Platja d’en Pere Esteve, Platja dels Capellans, Rec de Canet, Platja d’en Rabés, Platja del Bell Repós, Càmping l’Arola, Riera de Romanyac, Platja del Port de la Selva, i poble del Port de la Selva (10 m).

Punt de sortida: Llançà
Punt d’arribada: El Port de la Selva
IBP index: 28
Durada total: 4h 04m
Temps efectiu: 3h 00m
Desnivell: 33 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 18 m
Distància: 10,5 km
Track gps: Si

 

Mapa etapa 4 dels camins de la Mediterrània
Mapa etapa 4 dels camins de la Mediterrània: Llançà – El Port de la Selva

 

Perfils etapa 4 dels camins de la Mediterrània
Perfils etapa 4 dels camins de la Mediterrània

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 9.143 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *