Mines del Nen Jesús

Mines del Nen Jesús

Facebooktwittermail
Situació geogràfica: Girona/Costa Brava
Punt de sortida: Celrà (Carrer Germans Sàbat)
Durada total: 1h 58m
Desnivell: 342 m
Alçada mínima: 90 m
Alçada màxima: 384 m
Distància: 8,83 km
Track gps: Si
Waypoints gps: Si

Al final del carrer Germans Sàbat de Celrà, podem aparcar tranquil·lament el cotxe. Aquí, al final d’aquest carrer, ja començarem a trobar senyals verds i blancs corresponents al sender local SL-C4 que anirem seguint la primera part del recorregut.
La primera part és ombrívola i per entremig del bosc. Aviat arribarem al primer punt d’interès, el Carregador de les mines, després de visitar-lo anem seguint el corriol i aviat anirem trobant les mines, alguna queda un xic tapada i haurem d’estar atents per no saltar-la.
Un cop arribem a la font del Borni, el camí es comença a obrir i anirem guanyant vista, fins ara sempre hem estat a dins el bosc i no es veia res més que els arbres que ens envolten. A la Font del Borni, continuarem per un camí ben condicionat fins a arribar a la Creu Palomera on trobem senyals grocs i blancs de PR. Aquí tenim dues opcions: arribar-nos pel camí de l’esquerra fins al Castell de Sant Miquel o seguir en direcció al cotxe.
Com que el castell queda molt a prop, recomano anar-hi i gaudir de les magnífiques vistes que tenim des de dalt. Ara sí, tot seguint els senyals blancs i grocs de PR baixem fins a Celrà. Un cop som a prop del poble i arribem a les primeres cases ja veurem un senyal indicatiu que girant a la dreta arribarem on tenim el cotxe.
Aconsello fer aquesta sortida en aquest sentit de la marxa, perquè si primer volem visitar el castell i després les mines, patirem d’allò més amb la pujada que hi ha de Celrà al Castell.

Mines del Nen Jesús
Mines del Nen Jesús
(Visited 2.531 times, 2 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *