Cadaqués

Cadaqués – Roses

Facebooktwittermail

Gr-92 Etapa 3

Etapa llarga que iniciem a Cadaqués i amb un desnivell important cosa que farà que ens la prenguem en calma per tal de gaudir-la. Podríem catalogar aquesta etapa com a veritable trenca-cames, ja que contínuament estem pujant i baixant a cales.
Malgrat que la duresa de l’etapa, puc dir que l’entorn pel qual caminarem és d’una bellesa excepcional.
Sortim de Cadaqués i anem caminant arran de costa tot seguint els senyals blancs i vermells que trobarem de Gr. Anirem caminant per la pista principal però estarem atents, ja que aviat començarem a trobar dreceres que ens escurçaran el camí. Si volem seguir la pista principal i no aquestes dreceres, no hi ha problema, ja que arribarem també al mateix destí. Un cop a l’alçada del Mas d’en Baltre, s’acaben les dreceres i seguirem sempre els senyals blanques i vermelles que en general van sempre per la pista principal.
Seguim pujant i aviat comencem la baixada a la primera cala, Cala Jóncols. En aquesta baixada, estarem atents, ja que el sender desemboca a un camí, i davant nostra hi ha una casa. En aquest punt no i vàrem veure cap senyal. Malgrat això, girem a la dreta i seguim en baixa fins a la cala.
D’aquí ens dirigim a travessar el Cap Normeu i dirigir-nos cap a la Punta de la Farrera i a Cala Montjoi. Seguirem sempre arran de costa passant per Cala Murtra, punta Falconera i totes les cales i caletes que hi ha en aquesta zona, que val a dir, que és d’una gran bellesa.
Aviat trobarem les primeres cases de les urbanitzacions de Roses, passarem pel Far i sempre seguint la línia de costa arribarem al nostre destí, la ciutadella de Roses.

Dades de l’etapa

Punt de sortida: Cadaqués
Punt d’arribada: Roses
Durada total: 6h 33m
Desnivell: 822 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 219 m
Distància: 22,77 km
Track gps:
Waypoints gps:

Gr-92 Etapa 3
Gr-92 Etapa 3
(Visited 11.347 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *