Llançà - Costa Brava

Llançà – Cadaqués

Facebooktwittermail

Gr-92 Etapa 2

Punt de sortida: Llançà
Punt d’arribada: Cadaqués
Durada total: 5h 51m
Desnivell: 652 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 318 m
Distància: 20,41 km
Track gps:
Waypoints gps:

Sortim del Port de Llançà direcció a la vila del Port de la Selva, població a l’esguard del Cap de Creus. El nostre destí: Cadaqués, vila marinera on el record d’en Salvador Dalí és a cada racó.

En aquesta etapa no hi ha gaires problemes per seguir el recorregut, ja que en general està ben senyalitzat. Sortint des del port de Llançà, anem seguint els senyals vermells i blancs del GR-92. Tot resseguint el litoral, arribem al Port de la Selva sense cap problema. Trobarem molts llocs en aquest primer tram de camí per poder prendre un bon bany a les clares aigües d’aquesta zona de la Costa Brava.

Un com hàgim arribat al passeig marítim del Port de la Selva, cal anar amb compte, doncs haurem de girar cap a la carretera que porta a Cadaqués i seguir-la durant un bon tram, concretament fins a arribar al cementiri de la població.

Aquí cal anar amb compte, perquè els senyals estan una mica mal posats i a nosaltres ens van fer donar alguna volta de més. Si aneu a parar davant unes pistes de tennis, heu de fer mitja volta, ja que aneu pel mal camí. La manera més fàcil és, un cop al cementiri, seguir uns metres més pel mateix cantó de carretera i seguir el primer camí a mà esquerra que trobareu i ara només fa falta pujar muntanya amunt.

Ara i fins que arribem a Cadaqués, el camí està molt ben marcat i no hi ha perill de pèrdua. Això si, el GR dona una gran volta i sembla que mai més hàgim d’arribar a la nostra destinació.

Gr-92 Etapa 2
Gr-92 Etapa 2
(Visited 16.601 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

3 thoughts on “Llançà – Cadaqués

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *