L’Hospitalet de l’Infant – L’Ametlla de Mar

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 28

Aquesta etapa, juntament amb la següent, constitueixen un dels trams més interessants del camí que estem fent. Es descobreix un tipus de costa amb una personalitat pròpia, que no és possible trobar en altres llocs del camí de la Mediterrània. Sortint del poble de l’Hospitalet de l’Infant, aviat es guanya alçada, amb un espectacular itinerari per la muntanya que tanca la platja del Torn. Després d’un tram interior, el sender de gran recorregut ateny la costa, que ja no deixarà fins més o menys el Delta de l’Ebre. Això permet descobrir aquest atractiu tram de costa, amb el seguit de cales, caletes i de penya-segats que constituiran un inesperat regal per a tots els que fem aquesta singular etapa. Ara hem de tornar cap a casa, contents i ufans d’haver fet un tros de camí, més, però a la fi, tornarem un cop mes, a fer, els camins que ens portaran a seguir el camí de la Mediterrània.

Itinerari previst:

L’Hospitalet de l’Infant (10 m.), Riu Llastres / Passeig marítim (10 m), Barranc de Coques d’Oques (5 m), Punta de les Rojales (190 m), Coll de Balaguer (102 m), Barranc de Llèria; Via del Tren (25 m), Platja de l’Almadrava (10 m), Barranc de Cap de Terme (5 m), Urbanització de Calafat (10 m), Barranc de Cala Llobeta (5 m); Cala Calafat (10 m), Cala Trèbol (10 m), Port esportiu de Sant Jordi D’Alfama (10 m), Cala Sant Jordi ( 10 m), Castell de Sant Jordi d’Alfama (20 m), Cala Vidre (10 m), Cala Forn (10 m), Cala Mosques (10 m), Cala Torrent del Pi (10 m), Platja Xelín (5 m), Cala de l’Estrany Tort (10 m), Cala Cementiri (5 m), Platja Pixa-vaques (5 m), Passeig Marítim (10 m), i l’Ametlla de Mar (10 m).

Punt de sortida: L’Hospitalet de l’Infant
Punt d’arribada: L’Ametlla de Mar
IBP index: 68
Durada total: 7h 41m
Temps efectiu: 6h 24m
Desnivell: 248m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 178m
Distància: 24,2km
Track gps: Si
Mediterrània 28: L'Hospitalet de l'Infant - L'Ametlla de Mar
Mediterrània 28: L’Hospitalet de l’Infant – L’Ametlla de Mar

 

Mediterrània 28: L'Hospitalet de l'Infant - L'Ametlla de Mar
Mediterrània 28: L’Hospitalet de l’Infant – L’Ametlla de Mar

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 2.983 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *