Sant Carles de la Ràpita – Riu de la Sénia

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 31

Sortim de la població de Sant Carles de la Ràpita, mirant cap a mar, veient la Punta del Galatxo, la Punta de la Corballera, la Punta de la Banya, i en el fons de tot tancat per la platja del trabucador, veiem el Port dels Alfacs, veien també com aquest gra d’arròs va surtin a poc a poc de la terra i l’aigua, va donant color verd al pastissal que la mima i la guarda. La Platja d’Alcanar pobles i les cases d’Alcanar, són dos dels tres nuclis que configuren aquest municipi; aquest dos que he esmentat estan banyats pel mar i concentren una part important del turisme que arriba a la comarca del Montsià; Alcanar, en canvi, té el motor econòmic en l’agricultura de la fruita i està situada a l’interior. Tots tres pobles, tan diferents pel que fa al modus vivendi dels habitants, constitueixen la darrera població costanera del litoral del Principat, abans d’arribar a la comunitat valenciana. Ara un cop el temps hagi passat i tinguem les nostres coses recollides, anirem omplint de tot allò que hem après tot fent ELS CAMINS DE LA MEDITERRÀNIA.
Arreveure amics!

Itinerari previst:

Sant Carles de la Ràpita (15 m.), Platja de Capri (10 m.), Platja de la Seneta (10 m.), Platja del Far (10 m.), Platja de les Delícies (10 m.), Platja del Suís (10 m.), Platja de Codonyol (10 m.), Montsià Mar (15 m.), Platja de la Martinenca (10 m.), Solimar (20 m.), fàbrica de ciment del país valencià (25 m.), Platja del Marcel (10 m.), Platja de la Fonda (10 m.), Les Cases d’Alcanar (20 m.), Platja de les Cases (10 m.), Marjal (15 m.), Platja de la Marjal (10 m.), Platja de l’Estanyet (10 m.), Platja del Camaril (10 m.), Tancat de Codorniu (15 m.), Platja de Sòl de Riu (10 m.), i Torre del Sòl de Riu punt final d’aquesta sortida que serà a l’entrada a la comunitat valenciana.

Punt de sortida: Sant Carles de la Ràpita
Punt d’arribada: Riu de la Sénia
IBP index: 34
Durada total: 3h 48m
Temps efectiu: 3h 27m
Desnivell: 30 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 12 m
Distància: 13,5km
Track gps: Si
Mediterrània 31: Sant Carles de la Ràpita - Riu de la Sénia
Mediterrània 31: Sant Carles de la Ràpita – Riu de la Sénia

 

Mediterrània 31: Sant Carles de la Ràpita - Riu de la Sénia
Mediterrània 31: Sant Carles de la Ràpita – Riu de la Sénia

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 2.474 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *