L’Ampolla – Sant Carles de la Ràpita amb btt

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 30

La distància entre L’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita, fa molt complicat de fer una etapa a peu. A més a més, tots tenim ganes de visitar aquests meravellosos paratges que ens ofereix el Delta de L’Ebre.

Uns ens ajudarem de l’autocar i els vaixells que recorren el riu Ebre. Fent també alguna caminada per les zones que ens semblen més interessants. Però alguns intrèpids aventurers del nostre grup, han decidit agafar les bicicletes i fer un bon recorregut pel Parc Natural del Delta de L’Ebre.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre es troba a la desembocadura del riu Ebre, a la província de Tarragona, a les comarques del Montsià i del Baix Ebre, a la part més meridional del Principat de Catalunya. Es va declarar espai protegit el 1983, i ampliat posteriorment el 1986 amb una extensió de 7.736 hectàrees.

Està situat als termes municipals de l’Ampolla, Amposta, Camarles, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d’Enveja. El delta de l’Ebre és la zona humida més gran de Catalunya i una de les més importants de l’Europa Occidental, després del parc regional de la Camarga a França i el Parc nacional de Donyana al sud d’Espanya.

Si voleu seguir el mateix recorregut que van fer ells, us recomanem seguir el track que hi ha penjat en aquesta pàgina.

Itinerari previst:

L’Ampolla, Bassa de les Olles, Lo Goleró, Port d’Illa de Mar, Platja la Marquesa, Séquia d’Illa de Mar, Restaurant Vascos, Gola del Pal, Riumar, desembocadura Ebre, Càmping L’Aube, El Cava, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Riu de Migjorn, Gola de Migjorn, L’Eucaliptus, Platja del Trabucador, Poble Nou, Sant Carles de la Ràpita.

Punt de sortida: L’Ampolla
Punt d’arribada: Sant Carles de la Ràpita
IBP index: 26
Durada total: 6h 37m
Temps efectiu: 5h 03m
Desnivell: 50 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 19 m
Distància: 75,8km
Track gps: Si
Mediterrània 30: L'Ampolla - Sant Carles de la Ràpita
Mediterrània 30: L’Ampolla – Sant Carles de la Ràpita

 

Mediterrània 30: L'Ampolla - Sant Carles de la Ràpita
Mediterrània 30: L’Ampolla – Sant Carles de la Ràpita

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 2.088 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *