Sant Feliu de Guíxols – Tossa de Mar

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 15

Aquest projecte arrelat per aquestes serralades està adreçat a conèixer tot el litoral català, i en aquesta ocasió, serà bo diferenciar-la de l’anterior, ja que el camí s’allunya de la costa i s’enfila a la serralada de l’Ardenya per a atènyer l’espectacular mirador del Puig de Cadiretes (situat a 5 minuts del camí). L’etapa es pot dividir en tres trams amb característiques pròpies: Un primer tram és el de pujada i parterres interiors des de Sant Feliu fins al coll de la Creu d’en Barraquer.
Un segon tram fonamentalment pla però a gran alçada amb molt bones vistes sobre el mar i sobre l’interior.
I ja per acabar, un tercer tram, a partir del Pla de les Pinyaques i el Puig de les Cadiretes, que és el descens cap a Tossa de Mar amb noves i precioses vistes vora el mar i part de la costa en direcció sud. Per orientar-se no hi ha cap problema, ja que Tossa de Mar serveix de punt de referència.

Itinerari previst:

Sant Feliu de Guíxols (5 m), Passeig de Guíxols, Passeig del Mar, Monestir de San Feliu, Riera de les Comes, Carretera, Urbanització, La Casa Nova, Trobada em el GR-92.1, Font de la Guilla, Coll del Vidre (380 m), Suro del Duro, Puig de les Cols o Puig Alt, Coll de l’Escorpí (370 m), Menhir Es Terme Gros, Coll de la Creu d’en Barrequer (330 m), Can Codolar, La Trencada, antic forn de calç i de la Cove dels Lladres, Roca Miquela, Les Cabanyes de Montagut, Carretera GIV-6821 (Llagostera – San Grau d’Ardenya), Menhir de Can Llach, Pla de les Pinyaques (484 m), Barraques d’en Tordera, Menhir de Montllor, Ermita de la Mare de Déu de Gràcia (240 m), Suro de la Custòdia, Pins del Bisbe, Coll del Sastre (225 m), Esplanada de Can Martí, Riera de Tossa (pont de fusta), Urbanització Mas Font, Riera de Tossa (per el pont 11 de setembre), i Tossa de Mar (10 m).

Punt de sortida: Sant Feliu de Guíxols
Punt d’arribada: Tossa de Mar
IBP index: 71
Durada total: 6h 02m
Temps efectiu: 4h 05m
Desnivell: 607 m
Alçada mínima: 4 m
Alçada màxima: 506 m
Distància: 20,5km
Track gps: Si
Mapa dels Camins de la Mediterrània etapa 15. Sant Feliu - Tossa
Camins de la mediterrania etapa 15 mapa

 

Perfil Camins de la Mediterrània etapa 15
Perfil Camins de la Mediterrània etapa 15. Sant Feliu – Tossa

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 2.388 times, 3 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *