Palamós – Sant Feliu de Guíxols

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 14

Anem ja per la catorzena etapa seguint amb il·lusió aquest projecte arrelat per aquestes muntanyes i serralades, adreçat a conèixer pam a pam tot el litoral català, des de Cotlliure (Catalunya nord) fins a les Cases d’Alcanar.
En aquesta etapa, que és una de les bàsiques de tot el recorregut, ens trobem amb un dels seus trams més freqüentats de tot el que portem caminat fina ara de la franja dedicada a l’Alt i el Baix Empordà. Els puntals de començament i final d’etapa, que són les importants i ben comunicades poblacions de Palamós i també la de Sant Feliu de Guíxols, delimiten un sens fi de paratges encantadors de la nostra incomparable i magnifica Costa Brava. Anirem alternant zones salvatges amb altres de molt humanitzades, però mantenint sempre viu un grau d’interès, i si, com sempre, en la primera línia de costa.

Itinerari previst:
Palamós (5 m), Sant Antoni de Calonge (5 m), Riera de Calonge, Punta Valentina, Torre Valentina (15 m), Platja de Treumal o de Ses Torretes (5 m), Cap Roig (50 m), Platja de Cap Roig (5 m), Platja de Belladona e illots grossa i petita (5 m), Platja de Sa Cova (5 m), Platja d’Aro (5 m), Riu Riudaura (15 m), Carretera C-253-G2, Punta Prima (15 m), S’Agaró (15 m), Cala Pedrosa, Punta d’en Pau, Platja de San Pol (5 m), Sa Caleta del Racó, Cala Maset (10 m), Carretera, Punta del Molar, Punta de Ses Sofreres, Carretera de Sant Pol (25 m), Platja de San Pol (5 m), i Sant Feliu de Guíxols (5 m).

Punt de sortida: Palamós
Punt d’arribada: Sant Feliu de Guíxols
IBP index: 45
Durada total: 5h 28m
Temps efectiu: 3h 57m
Desnivell: 85 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 34 m
Distància: 16,5km
Track gps: Si

 

Mapa Mediterrània etapa 14: Palamós - Sant Feliu de Guíxols
Mapa Mediterrània etapa 14: Palamós – Sant Feliu de Guíxols

 

Perfil Mediterrània etapa 14: Palamós - Sant Feliu de Guíxols
Perfil Mediterrània etapa 14: Palamós – Sant Feliu de Guíxols

 

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 1.885 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

Tancar