Empúries – L’Estartit

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 10

Iniciem al passeig d’Empúries i en la flaire del matí, anirem fent via cap al Montgrí sempre a primera línia de mar, mentre admirem les diferents capes de l’Escala, caminant cap assoli la primera comarca, l’Alt Empordà que té el pes del lloc imponent i important per veure-hi tot el traspassat. Ara l’orografia, un cop deixem a les nostres espatlles les últimes cases de l’Escala, quasi abans de la cala Montgó, entrarem i trepitjarem la comarca del Baix Empordà. Admirarem a la distància, una sèrie de camins que ens portaran a veure l’alçada que ens farà guanyar aquesta muntanya anomenada la Muntanya Gran, que alhora està composta per tres més petites que són les Tres Cometes, la Coma Frígola, i Roca Maura.

Itinerari previst:
Passeig d’Empúries, L’Escala, al davant la Roca del Caragol amb el rerefons de les runes d’Empúries i sobresurt el Pirineu que destaca el massís del Canigó, Passeig del Mar, Platja de Riells, Clota petita, Club Nàutic, Port, Cala del Bol Roig, Punta i Cala del Salpatx, Cinc Sous, Cala Mateua, Carretera, Cala Montgó (5 m), Punta del Milà (90 m), Platja de Baix de Cols, Illots Cala Ferriol, Cap del Castell, Golf de la Morisca, Cala Pedrosa, Alt de la Pedrosa, l’Estartit, Platja de l’Estartit i punt final d’aquesta etapa.

Punt de sortida: Empúries
Punt d’arribada: L’Estartit
IBP index: 62
Durada total: 6h 46m
Temps efectiu: 5h 17m
Desnivell: 394 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 171m
Distància: 18,4km
Track gps: Si
Mediterrània_10 mapa
Mediterrània 10 mapa

 

Mediterrània 10
Mediterrània 10

 

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 1.646 times, 2 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *