Bruguers

Bruguers – Garraf

Facebooktwittermail

Gr-92 Etapa 21

Punt de sortida: Bruguers
Punt d’arribada: Garraf
Durada total: 4h 14m
Desnivell: 527 m
Alçada mínima: 15 m
Alçada màxima: 593 m
Distància: 15,94 km
Track gps: Si
Waypoints gps: Si

Etapa que transcorre íntegrament per l’interior del Massís del Garraf. Comencem amb una intensa i entretinguda pujada al castell d’Eramprunyà. No el podrem visitar, ja que el recinte està enreixat i tancat al públic per motius de seguretat.
Tota l’etapa està molt ben senyalitzada, per tant no cal fer una explicació massa detallada, ja que no hi ha problemes en cap punt per trobar el camí. Recomano portar un bon calçat, ja que el camí en molts trams és bastant pedregós.

Després del Castell de Bruguers, bé una curta baixada fins a la colla de la Clota per començar la segona i més llarga pujada fins al cim del Puig de les Agulles. Bé si volem trepitjar el cim, ens haurem de desviar uns metres, ja que el Gr no hi passa pel capdamunt. D’aquí una petita baixada i la tercera i última pujada del dia fins al cim de la Morella.
A la baixada passarem per una zona on hi ha alguns avencs, així que precaució i fem cas de la senyalització del Parc. Arribem a un punt on trobarem un aparcament per turismes i comencem a baixar per la carretera. Aquest punt es pot fer una mica pesat i perillós, ja que haurem de tenir precaució contínuament pels cotxes.
Arribem a la Pleta, punt d’informació del parc. Aquí a part, passarem per una zona on ens explica el tipus de vegetació que podem trobar.
Sempre de baixada anem seguint endavant i arribem a una zona on comencem a veure les destrosses produïdes per l’home en forma de pedreres. El camí passa just al costat d’una així que precaució sobretot si anem amb nens.
Un cop perdem de vista les pedreres entrem a un camí de baixada a Garraf molt maco i des del qual gaudirem de bones vistes al mar. Arribem sense cap problema a Garraf.

Gr-92 Etapa 21
Gr-92 Etapa 21
(Visited 4.600 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *