Bruguers

Sant Vicenç dels Horts – Bruguers

Facebooktwittermail

Gr-92 Etapa 20

Punt de sortida: Sant Vicenç dels Horts
Punt d’arribada: Bruguers
Durada total: 3 h
Desnivell: 645 m
Alçada mínima: 22 m
Alçada màxima: 275 m
Distància: 16,99 km
Track gps: Si
Waypoints gps: Si

Aquesta etapa ens introdueix directament al cor del captivador massís del Garraf, un exuberant oasis natural que ens ofereix una amalgama de relleus i vegetació que enamora des del primer instant. Comencem la nostra aventura a l’estació de Rodalies de Sant Vicenç dels Horts, un punt estratègic ja que la ruta GR hi passa just per davant i creua les vies a molt pocs metres de l’estació. Aquesta opció ens permet estalviar aproximadament dos quilòmetres de caminada per dins del municipi, on malauradament, la senyalització ha desaparegut en diversos punts, complicant una mica l’orientació. No obstant això, si decidim començar des del principi, intentaré oferir una guia breu per facilitar el recorregut.

Ens endinsem al municipi i continuem fins a arribar a l’església de Sant Josep. En aquest punt, girarem a la dreta pel carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i el seguirem fins a arribar a la plaça de la Vila. La ruta segueix pel Carrer Rafel de Casanova, on trobarem un passadís per sota de la via del tren. Aquesta vegada no el travessem, sinó que continuem pel carrer d’Anselm Clave fins a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. A l’esquerra de l’estació, veurem un altre pas inferior, i aquest cop sí que el travessem. Girarem a l’esquerra i caminarem al costat de la via, aviat les marques del GR es tornaran visibles.

Descobrint el Camí

Seguint les senyals, aviat passarem per la urbanització de Sant Roc i, poc després, per la de Cesalpina. La senyalització clara ens guia a través del camí fins a arribar a Sant Climent de Llobregat, continuant recte pel carrer que trobem, i aviat les senyals del GR reapareixeran, encara que sembli estrany, fins i tot dins del municipi trobarem indicacions que ens portaran fins a la plaça de la Vila. En aquest punt, continuarem recte uns metres i girarem a la dreta seguint les senyals cap al Cementiri. Passarem per davant del Museu i, pujant gradualment, arribarem sense majors dificultats a Bruguers, concluint així una etapa més del nostre recorregut.

Gr-92 Etapa 20
Gr-92 Etapa 20
(Visited 3.766 times, 3 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *