Casal dels Josa - Montblanc

Montblanc – Monestir de Poblet

Facebooktwittermail

Gr-175 Etapa 2

Punt de sortida: Montblanc
Punt d’arribada: Monestir de Poblet
Durada total: 2h 33m
Desnivell: 653 m
Alçada mínima: 351 m
Alçada màxima: 713 m
Distància: 10,35 km
Track gps: Si
Waypoints gps: Si

A peu:
Sortim de Montblanc per l’avinguda del Dr. Folch fins a l’encreuament del carrer de Joan Amades que segueix a la dreta. Continuem per una pista forestal fins a un encreuament on continuarem pel corriol de la nostra dreta, que s’endinsa a les muntanyes de Prades i al Paratge Natural del Bosc de Poblet. Aquest senderó ens durà a l’ermita de Sant Joan, el punt més alt d’aquest tram. Tram de fort pendent. A partir de Sant Joan el corriol és pràcticament planer amb algun petit desnivell fort. Tot el tram circula per dins d’un bosc d’alzines, roures, pins,… d’alt valor natural i paisatgístic. Més endavant trobem la bifurcació a l’ermita de la Santíssima Trinitat. Arribem al Coll de la Vena i començarem a baixar. El primer tram està equipat amb escales i baranes per superar un fort desnivell. La resta de corriol baixa més suau fins a arribar al monestir de Poblet, al terme municipal de Vimbodí i Poblet. Des de Les Masies fins al monestir es circula per la carretera.

En Btt:
Sortim de Montblanc pel carrer Pujada del Serra que surt davant del portal de Sant Marçal. Connexió amb el GR171 i Camí de Sant Jaume a Catalunya. Molt aviat agafem el vial de la rasa que passa per darrere del CEIP les Muralles, i continuem pel camí de la Tossa. Seguim els senyals fins a arribar al camí asfaltat de la Trinitat. Baixem per l’asfalt i passem per davant de l’Oratori de Sant Miquel per entrar al tram urbà de l’Espluga de Francolí. Passem pel carrer de l’ermita, el Passeig Canyelles, la carretera de Poblet i el carrer de la Cometa que ens duran al camí rural de la Masia del Simó o Masia Font de l’Oca, on ens endinsarem per l’ urbanització de Les Masies fins a trobar la carretera TV-7007, per on continuarem fins al monestir de Poblet.

Gr-175 Etapa 2
Gr-175 Etapa 2
(Visited 3.717 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

Tancar