Lloret de Mar

Lloret de Mar – Tordera

Facebooktwittermail

Gr-92 Etapa 12

Punt de sortida: Lloret de Mar
Punt d’arribada: Tordera
Durada total: 4h 36m
Desnivell: 316,10 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 175 m
Distància: 18,05 km
Track gps:
Waypoints gps:

Aquesta etapa, la podríem dividir en dues parts ben diferenciades. La primera, de Lloret de Mar a Blanes i la segona, de Blanes a Tordera. També és l’etapa en la qual deixarem les terres gironines per començar a endinsar-nos a les de Barcelona.
L’etapa en general està ben senyalitzada i no tindrem problemes per anar-la seguint.

A la primera part, passarem per la Punta de Fanals on gaudirem dels últims penya-segats de la Costa Brava. També passarem per la platja de Fanals, última platja més o menys verge que visitarem en moltes etapes, ja que el nostre camí a les pròximes etapes serà terra endins. Durant l’etapa, passarem per moltes urbanitzacions i molts trams d’asfalt, per tant, s’aconsella un calçat una mica lleuger si no volem que això ens passi factura als peus.

Pujarem al Turó de Sant Joan des d’on gaudirem d’una fantàstica vista de Blanes, seguidament, anirem baixant fins al passeig marítim de Blanes, el qual, creuarem de nord a sud fins a arribar a una gran rotonda. Deixarem el Passeig de Marina per anar cap al carrer de la Senda del Molí i l’anirem seguint fins que ens portarà a sortir de la població.

Ara comença la segona part de l’etapa, anirem tota l’estona en paral·lel al riu Tordera, tot passant entre camps, horts i alguna masia per un camí totalment planer. Al primer tram d’aquest camí, caminarem al costat de la via del tren, per tant, molta precaució si portem nens o animals de companyia. Finalment ens toparem amb la carretera N-II, girem a l’esquerra, tot travessant el pont sobre el riu i acabarem d’arribar a Tordera sense problemes.

Gr-92 Etapa 12
Gr-92 Etapa 12
(Visited 5.528 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *