Santuari de la Mare de Déu del Mont

Mare de Déu del Mont

Facebooktwittermail

Des de Beuda

Iniciem l’excursió a la Mare de Déu del Mont des de la plaça Major de Beuda, on hi ha l’església. A la plaça hi ha un rètol indicatiu de la pujada a la Mare de Déu del Mont.
Agafem el carrer que hi ha a l’esquerra de l’església i en pocs metres, girem a l’esquerra. Ara agafem la carretera i l’anem seguint fins al Pla del Bosc, on hi ha un rètol indicatiu a seguir per pujar al Mont. Aquest també és un bon lloc per deixar el cotxe, ja que hi ha una bona esplanada per aparcar.
Així doncs, girem a l’esquerra i anem seguint la pista en bon estat que porta a Can Oliveres. En poca estona trobem un trencant a mà esquerra amb un rètol indicatiu. Deixem la pista i agafem el corriol. A partir d’aquí només cal anar seguint les marques de color blanc i groc fins que trobem la carretera.
En arribar a la carretera, girem a l’esquerra. Passarem per davant de la Font de Roca Pastora i continuem fins a arribar a Sant Llorenç de Sous, un antic monestir benedictí que actualment està en ruïnes. Continuem uns metres més per la carretera fins que a mà dreta trobem un rètol. Ara es barregen els senyals de color blanc i groc amb les de color taronja i verd. Tant amb uns com els altres, arribarem al cim de la Mare de Déu del Mont.
A mitja pujada tornarem a trobar la carretera però per pocs metres, ja que trobem un trencant a mà dreta que seguirem ara si, ja fins al cim.
Per baixar agafarem el mateix camí.

Situació geogràfica: Garrotxa
Punt de sortida: Beuda
IBP index: 77
Durada total: 4h 32m
Temps efectiu: 3h 23m
Desnivell: 816 m
Alçada mínima: 330 m
Alçada màxima: 1128 m
Distància: 11,67 Km.
Track gps: Si

Pujada a la Mare de Déu del Mont
Pujada a la Mare de Déu del Mont
(Visited 16.362 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *