Camins de la Mediterrània - Etapa 01

Cotlliure – Banyuls Sur Mer

Facebooktwittermail

Camins de la Mediterrània – etapa 1

Iniciem l’apassionant ruta dels camins de la mediterrània al Rosselló, concretament a la població de Cotlliure, on podem arribar en cotxe o tren. Ens situem a primera línia de mar i comencem a caminar en direcció sud. Aquesta zona és de petites pujades i baixades fins que arribem a la població de Port-Vendres. Després de la visita a la població de fer les fotos de rigor, seguim el nostre camí.
Entrem a la zona del Cap Béar i aquí trobem les pujades més fortes d’aquesta jornada. El magnífic entorn i les fantàstiques vistes fan que arribem al capdamunt sense que ens n’adonem. Ara ens trobem unes magnífiques platges, on, si fem la ruta a l’estiu, ens podrem banyar. Trobem una nova pujada tot i que no massa forta al cap d’Ullastrell.
Ara ja estem molt a prop del nostre destí d’avui. Passem per un parell de platges més i finalment arribem a Port-Vendres, on recomanem fer una visita a la població.

Punt de sortida: Cotlliure
Punt d’arribada: Banyuls Sur Mer
Durada total: 5h 42m
Temps efectiu: 4h 48m
Desnivell: 550 m
Alçada mínima: 0 m
Alçada màxima: 108 m
Distància: 16,4 km
Track gps: Si

Etapa 1 dels Camins de la Mediterrània

 

Etapa 01
Etapa 01

Camins de la Mediterrània és una idea de Jaume Busqueta i Núria Arnan, pertanyents a Excursionistes.cat, entitat excursionista de Terrassa

(Visited 3.394 times, 1 visits today)
Facebooktwitterinstagram
Facebooktwittermail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *